Newborn Nick - Vostermans Fotografie

Newborn Nick

Vorige week kwam ineens de e-mail van Mayke of wij tijden hadden om hun 1 week oude zoontje Nick op de foto te zetten. Dat wilden we natuurlijk maar al te graag. En wat een geluk dat er net een afspraak was geannuleerd!
Vrijdagmorgen stonden de troste ouders samen met Nick op de stoep. Hun grootste wens was meteen duidelijk….een foto van hun 5 jaar oude zoon Roel samen met hun pasgeboren zoontje Nick. Dat zijn altijd hele leuke uitdagingen!
Niet alle kindjes willen op de foto of zijn rustig genoeg om mooie foto’s te maken. En mama had mij al een beetje verteld dat ze bang was dat Roel maar 1 foto wou maken.
Nadat Nick zijn flesje op had zijn we eerst begonnen om foto’s van Nick alleen te maken. Toen hij na een klein uurtje toch weer wat honger had hebben we hem nog een flesje gegeven. Want daar maken we tijdens de shoot uiteraard tijd voor!
En laat nu net op dat moment Roel binnen komen! Een mooi moment om gelijk met hem aan de slag te gaan. Eerst voorgesteld, foto’s laten zien van wat we al met nick gemaakt hadden, studio laten zien, en alles klaargelegd en uitgelegd. Roel vond het fantastisch!
Ideaal want kon met hem gelijk een paar test shots maken. En tegen de tijd dat Nick zijn flesje leeg had waren wij er helemaal klaar voor. Nou ik kan zeggen….wat een super lieve grote broer!!! Hij deed het geweldig!!
Daarna gelijk familiefoto’s gemaakt en nog wat foto’s van Nick alleen.( die ondertussen in een diepe slaap was gevallen ) En Roel bleef maar zeggen hoe gezellig hij het vond. Zo leuk!!
Ik ben helemaal verliefd op deze foto’s en zou ze bijna zelf aan de muur hangen.. Wat een knapperds!! <3<3<3

Terug naar alle berichten