Newborn Jolijn - Vostermans Fotografie

Newborn Jolijn

In de zomer kregen we de aanmelding voor de zwangerschapshoot en de Newbornshoot binnen. In deze prachtige nazomer mochten we al de zwangerschapfoto’s maken. In Oktober mochten we de knappe Jolijn ontmoeten tijdens de Newbornshoot! Wat een heerlijke baby! Heel rustig en tevreden. En dan heb ik het nog niet over grote broer Job gehad….Een echt trotse broer maar ook een super fotomodel! We zijn tijdens de shoot begonnen met een lekker flesje melk zodat Jolijn daarna lekker in slaap kon vallen. Daarna hebben we de familiefoto’s gemaakt zodat Jolijn nog lekker bij even bij papa en mama in de armen kon liggen en Job kon wennen aan de camera. Maar dat was helemaal niet nodig want Job is een geboren fotomodel!

Na de familiefoto’s was Job alleen met zijn zusje aan de beurt. Meestal een moeilijke opgave op deze leeftijd maar Job deed alles volgens de aanwijzingen en bleef lachen! Wat is dat heerlijk als fotograaf om mee te maken! Jolijn heeft de rest van de Newbornshoot heerlijk geslapen en we kregen op het laatst nog een mooie kans om broer en zus op te foto te zetten! Het was een zeer geslaagde newbornshoot!

 

 

Terug naar alle berichten